Evakuisan tržni centar "Ada mol"

Novootvoreni beogradski tržni centar "Ada mol" evakuisan je večeras zbog problema sa instalacijama, rekli su za Betu radnici obezbeđenja.

Izvor: Beta

Sreda, 19.06.2019.

23:30

Evakuisan tržni centar
Ilustracija: Depositphotos/Paha_L

Ulazi na parking bili su zatvoreni večeras oko 19 sati, a osoblje tržnog centra je u to vreme usmeravalo posetioce ka izlazima, ne dozvoljavajući ulazak drugima koji su dolazili u kupovinu.

Radnik obezbeđenja rekao je reporteru Bete da je u tržnom centru u toku "evakuacija", zbog "poplave" u prostoru za parking, kao i zbog problema sa vodovodnim i električnim instalacijama na drugim nivoima tržnog centra.

Šoping centar "Ada mol" kod beogradskog izletišta Ada ciganlija otvoren je pre nešto manje od mesec dana, 23. maja, prostire se na oko sto hiljada kvadratnih metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: