"Rečni saobraćaj" u Beogradu, ali autobuski VIDEO

Vozilo na liniji 37 probijalo se posle popodnevnog pljuska kroz najmanje metar duboku vodu kroz Poenkareovu ulicu. Na sve to, voda je nadošla i u unutrašnjost.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

18:45

Printskrin: Video B92

Moglo bi se opisati u najmanju ruku kao "rečni saobraćaj" ono što su doživeli putnici u liniji 37 ovog popodneva nedaleko od Pančevačkog mosta.

Autobus se od stanice do stanice probijao kroz nadošlu veliku količinu vode, ali tu muka posle obilnih padavina ne prestaje.

Barem metar duboka voda je bila napolju, pa se sve to prelilo i unutra i bućkalo. Uz kretnju četvorotočkaša talasalo je i zapljuskivalo noge. Sreća u nesreći - u tom trenutku nije bilo gužve, pa su se putnici nekako spasli na svojim sedištima koja su na višim mestima.

Da nije bilo letnje obuća, sandala i baletanki, veća bi i šteta bila sa mokrom obućom. Ipak, vidljiv je na snimku jedan muškarac koji je jedva sačuvao patike, dok je starija žena u nižem delu autobusa morala da drži noge iznad vode kako joj se baletanke ne bi namočile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: