Skupovi Trampovih pristalica i protivnika na Floridi uoči objave njegove kandidature

Hiljad Trampovih pristalica okupile su se spred arene u Orlandu, uoči skupa na kojem će Tramp zvanično objaviti ponovnu kandidaturu na predsedničkim izborima.

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

23:25

Skupovi Trampovih pristalica i protivnika na Floridi uoči objave njegove kandidature
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Oko arene Emvej Senter (Amway Center), u saveznoj državi Floridi, trgovci su prodavali vodu, šešire i majice sa sloganima kao što je "Tramp 2020".

Na bini je bend svirao južnjačke rok hitove kao što je "Sweet home, Alabama" grupe Lajnard skajnard.

Trampovi protivnici okupili su se u obližnjem gej baru, gde će uz marijače, prema rečima organizatora, uslediti javno pobijanje predsednikovih politika.

Organizatori skupa "Pobedi ljubavlju" navode da Trampova večerašnja objava kandidature u Orlandu predstavlja uvredu za taj grad s vidnom gej zajednicom i brojnom portorikanskom populacijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: