MUP: Nađena tri beživotna tela u Surčinu, uhapšeno troje, osumnjičen samoubica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surčinu pronašli su sinoć tri beživotna tela, 42-godišnjeg muškarca i 78-godišnje i 80-godišnje žene.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 18.06.2019.

09:28

MUP: Nađena tri beživotna tela u Surčinu, uhapšeno troje, osumnjičen samoubica
Chalabala/Depositphotos.com

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su pomogle u izvršenju ovog krivičnog dela: M. S.(1988) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L.D. (1997) teško ubistvo pomaganjem i N.Č. (1999) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Sumnja se da je izvršilac ovog trostrukog ubistva, od 5. juna ove godine, D. J. (1994) zbog neraščišćenih novčanih dugovanja, navodi MUP u saopštenju.

Inače, D.J. je pre nekoliko dana naneo sebi povrede iz vatrenog oružja od kojih je potom preminuo.

M. S., L.D. i N.Č. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nestanak lica čija tela su pronađena u Surčinu prijavljen je policiji 10. juna.

D.J. je izvršio samoubistvo pošto je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu T. J. (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

D.J. se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i D.J. je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana borbe lekara za njegov život, preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: