"Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove"

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da Palmera poznaje četvrt veka i da zna da se on sastaje samo s onima koji često menjaju stavove.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

14:06

Screenshot/TV Prva

On je tako komentarisao izjavu Vuka Jeremića da se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom sastati prava opozicija, koja je postala legitiman sagovornik međunarodnoj zajednici.

"Met Palmer i ja se poznajemo 25 godina i odavno ne moramo da se formalno sastajemo na ovaj način. On odavno vrlo dobro zna moje stavove, a po prirodi posla mora da se sreće sa onima koji stavove često menjaju da bi video šta sada misle", kazao je Čanak, a objavio Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: