Nakon teksta o Torcidi osvanuo transparent "Babić = Arkan" FOTO

Nakon teksta na Indeksu, u kome je navijačka grupa splitskog Hajduka "Torcida" opisana kao grupa ustašofila, osvanuo transparent "Matija Babić = Arkan".

Izvor: Tanjug

Sreda, 12.06.2019.

12:06

Nakon teksta o Torcidi osvanuo transparent
Felipe Oliveira/Stringer/Getty images/Ilustracija

Transparent je razvijen u toku noći baš u Splitu, a na njemu se osnivač tog hrvatskog portala Matija Babić izjednačava sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Uz ovaj natpis, koji se pojavio na jednom nadvožnjaku, nalazi se i znak ocila sa četiri slova C, koji je prekrižen, prenosi zagrebački portal.

Za sada nije poznato ko je postavio taj transparent, ali sajt navodi da se verovatno radi o nekome ko je pogođen tekstom.

Babić, koji danas povremeno piše komentare za Indeks, transparent je komentarisao fotografijom sa odmora u Grčkoj, koju je objavio na Fejsbuku.

U spornom tekstu pominje se da Srbi koji dolaze u Hrvatsku rizikuju život.

"Ako Dalić i Modrić na doček reprezentacije zovu pevača Jasenovca, Kolinda se slika s neonacistima i službeno prima promotere mržnje, a evroparlamentarka izjavljuje da se ne odriče ustaša, šta očekivati od navijačkog šljama nego da nekog danas prebije, a sutra ubije", napisao je Babić u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: