Teška saobraćajna nesreća u Sićevu: Jedna osoba poginula FOTO

Jedna osoba je nastradala a devet je povređeno u direktnom sudaru kombi vozila i automobila fijat "punto" u Sićevačkoj klisuri.

Izvor: B92

Subota, 08.06.2019.

16:45

Teška saobraćajna nesreća u Sićevu: Jedna osoba poginula FOTO
Foto: B92, Ljiljana Pavloviæ

Prema prvim i nezvaničnim informacijama u kombiju su se nalazili radnici a do sudara je došlo u trećem tunelu od Niša ka Pirotu, javlja "Blic".

Iz Niške Hitne pomoći na lice mesta su upućna četiri saniteta a intervenisali su i vatrogasci.

U toku je pružanje pomoći povređenima i transport u KC Niš.

Kako saznajemo, na licu mesta nastradao je vozač punta, dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača u automobilu, sa povredama prebačena u Urgentni centar u Nišu.

Iz Kliničkog centra u Nišu je rečeno da su tri osobe su zadobile teške telesne povrede i na prijemu nisu bili neposredno životno ugrožene. Oni su zadobili nagnječenja glave, grudnog koša i trbuha.

Teže su povređeni Z. M. (63) koja je bila suvozač u "puntu", V.M. (48) koji je vozio kombi i S.P. (24), koji je bio u kombiju.

Šest osoba je lakše povređeno, a u sudaru su prošli sa nagnječenjima, posekotinama i poderotinama i verovatno će biti pušteni na kućno lečenje.

Saobraćaj na ovoj deonici totalno je obustavljen i formirana je kolona vozila od nekoliko kilometara.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama u kombiju su se nalazili radnici, a do sudara je došlo na ulazu u četvrti tunel od Niša ka Pirotu.

Prema poslednjim informacijama, u KC "Niš" primljeno je ukupno devet povređenih u sudaru.

U toku je evakuacija i zbrinjavanje ostalih povređenih iz kombija.

Iz Niške Hitne pomoći na lice mesta su upućna četiri saniteta a intervenisali su i vatrogasci. U toku je pružanje pomoći povređenima i transport u KC Niš.
Foto: B92, Ljiljana Pavloviæ
Foto: B92, Ljiljana Pavloviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: