"Mnogim nasilnicima zabrana prilaska ne znači ništa" VIDEO

Izuzetno svirepo ubistvo, koje se dogodilo pred očima dečaka od deset i tri godine, pokrenulo je pitanje da li je zabrana prilaska žrtvi mrtvo slovo na papiru.

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

12:16

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Podsetimo, ubica je otac dečaka, koji je čekićem usmrtio njihovu majku, baku i dedu i pobegao. Stariji dečak je nakon stravičnog prizora pozvao ujaka, a on policiju. Dve nedelje ranije ubica je prijavljen policiji kao nasilnik koji je opasan po porodicu.

"Zabrana prilaska nije uvek loša mera. Na mnoge nasilnike to utiče, neće da je prekrše, jer znaju šta posle toga sledi. Ali, ima i onih kojima to ne znači ništa, koji ne doživljavaju tu meru kao nešto što može njih da ugrozi. Naročito, ako su odlučili da ubiju, da se reše osobe za koju smatraju da im je nešto kriva, a uglavnom osuđuju žene za svoje neuspehe", kaže koordinatorka Sigurne ženske kuće Vesna Stanojević za TV PRVA.

Opširnije u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: