Potukli se domaćin i gost na slavi u Nišu, epilog - zapaljen automobil

Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2019.

11:45

Potukli se domaćin i gost na slavi u Nišu, epilog - zapaljen automobil
Ilustracija: Freeimages.com

Nakon svađe i tuče je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

U tuči su učestvovali gosti N. R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj. M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

"Posle kraće svađe i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil "fiat". Da bi mu se osvetio, S. B. je automobil polio benzinom i zapalio ga", kazali su u policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji, tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N. R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: