Dodik: Neću prisustvovati svečanosti povodom primanja BiH u UN, ja to ne podržavam

Milorad Dodik stigao je u Mostar, gde će se sastati s predsednikom HDZ-a Draganom Čovićem, ali je poručio da neće prisustvovati svečanosti "Večernjakov pečat".

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

19:03

Dodik: Neću prisustvovati svečanosti povodom primanja BiH u UN, ja to ne podržavam
Foto: EPA/Georg Hochmuth

Dodik je po dolasku u Mostar posetio Srpsko kulturno prosvetno društvo "Prosveta", gde je najavljeno da će kao član Predsedništva biti pokrovitelj "Šantićevih večeri poezije".

Kazao je da će sa Čovićem razgovarati o formiranju vlasti i aktuelnim pitanjima, ali da nakon sastanka odmah napušta Mostar.

"Došao sam na poziv kao član Predsedništva. Razgovaraćemo o formiranju vlasti. Na pečatu neću biti jer se navodno obeležava i svečanost povodom primanja BiH u UN, ja to ne podržavam", kratko je kazao Dodik.

Na pitanje da li je sa bošnjačkim političkim predstavnicima razgovarao o IPAP programu u okviru saradnje s NATO-om, Dodik je kazao da nije i da Izetbegović i Džaferović nisu omiljeni likovi koje on voli videti i da nisu uspeli da se sretnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: