Gradonačelnici čestitali Srpskoj listi na impresivnom rezultatu

Gradonačelnici Gračanice, Štrpca, Raniluga, Klokota, Novog Brda i Parteša čestitali su u ime svih građana tih opština izborni uspeh Srpskoj listi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2019.

21:25

Gradonačelnici čestitali Srpskoj listi na impresivnom rezultatu
Fotro: Tanjug/Filip Kraincanic

Oni su čestitali predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću i gradonačelnicima Zoranu Todiću, Vučini Jankoviću i Srđanu Vuloviću na, kako su naveli, impresivnom rezultatu lokalnih izbora na severu Kosova i Metohije.

"Vaša i naša pobeda je odraz jedinstva srpskog naroda, ali i primer za sve Srbe na Kosovu i Metohiji koji je ključ za opstanak na ovim prostorima", navodi se u čestitki.

Istovremeno, kako su neveli, rezultati glasanja poraz su "svih onih snaga, okupljenih oko opozicije, koje su pozivale na bojkot sa namerom da se oslabi srpski narod, i na čelo srpskih opština dovedu Albanci".

"Pokazalo se da svi napadi na srpski narod i Srpsku listu, poput pokušaja otimanja Trepče, aneksije severne Kosovske Mitrovice, uvođenja anticivilizacijskih taksi, čak ni montirani procesi protiv potpredsednika Milana Radoičića ne mogu da ugroze srpsku slogu i poLjuLjaju poverenje koje srpski narod daje Srpskoj listi", navedeno je u poruci gradonačelnika.

Oni su poručili i da će srpski narod nastaviti da se hrabro bori za svoj miran i prosperitetan život na Kosovu i Metohiji, zahvaljujući snažnoj podršci predsednika Aleksandra Vučića, direktora Marka Ðurića i Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: