Detalji ubistva biznismena: Dvojica ubica, helikopteri, specijalci

Banjalučki mediji iz minuta u minut objavljuju detalje istrage ubistva biznismena Slaviše Krunića. Policija "dignuta na noge".

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

11:30

Detalji ubistva biznismena: Dvojica ubica, helikopteri, specijalci
Ilustracija: Thinkstock

Podsetimo, banjalučki biznismen izrešetan je sinoć u mestu Jablan kod Trna, nadomak Banjaluke. U njega je ispaljeno više hitaca, a u razmeni vatre s napadačima, ubijen je i mladić koji je obezbeđivao Krunića, ali i jedan od napadača.

Ono što je do sada poznato, a kako prenose banjalučki mediji, na Krunića je pucano s dve strane, rafalnom paljbom, na makadamskom putu u blizini njegove vikendice.

Ubice su sačekale da on uspori vožnju te su na njega osule paljbu. Došlo je do razmene vatre, u kojoj je stradao i Ž. P., koji je radio za Krunića kao obezbeđenje.

Sam Krunić je zadobio teške povrede, prevezen je u Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

U pucnjavi je ubijen i jedan od napadača, koji je identifikovan kao Željko Kovačević, odranije poznat policiji i hapšen tokom jedne velike policijske akcije.

Prema poslednjim informacijama, policija je identifikovala i drugog napadača i u toku je potraga za njim.

Meštani su novinarima rekli da je rafalna paljba trajala par minuta i da je izgledalo kao da je rat.

Na lice mesta stigao je i policijski vrh Republike Srpske, kao i specijalne jedinice, a helikopteri nadleću mesto ubistva, ali i šire područje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: