Selfi sa ministrima: Građani "okupirali" Sinišu Malog FOTO

Minstar finansija, Siniša Mali bio je jedan od onih koji su se sa velikim zadovoljstvom odazvali na svaki poziv za fotografisanje

Izvor: B92

Subota, 20.04.2019.

15:56

Selfi sa ministrima: Građani
Promo

Nakon jučerašnjeg mitinga „Budućnost Srbije“, koji je održan u Beogradu, društvene mreže su preplavljene fotografijama oduševljenih građana, koji su uz dobro raspoloženje došli da podrže predsednika Vučića, ali i da iskoriste jedinstvenu priliku da se fotografišu sa brojnim političarima koji su program pratili iz mase.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, minstar finansija Siniša Mali bio je jedan od onih koji su se sa velikim zadovoljstvom odazvali na svaki poziv za fotografisanje, pa je tako i na svom Instagram profilu objavio fotografije sa jučerašnjeg mitinga okružen vidno raspoloženim građanima, koji su sa oduševljenjem čekali u redu da naprave selfi sa njim.

Među onima koji nisu ostali imuni na selfije sa masom ljudi našli su se i gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, ali i ministar za rad, Zoran Đorđević.

A tu je i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović koja je takođe uživala u atmosferi sinoćnjeg mitinga ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Mihajlovićeva je program pratila iz mase, što je nije omelo da se dobro zabavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: