Albanci vratili osam autobusa Srba koji su krenuli s juga KiM na miting

Osam autobusa sa Srbima iz tri opštine sa KiM južno od Ibra, koji su pošli za Beograd na skup "Budućnost Srbije" vraćeni sa administrativnog prelaza Končulj.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

12:13

Albanci vratili osam autobusa Srba koji su krenuli s juga KiM na miting

Predsednik privremenog organa opštine Vitina Srđan Nikolić je rekao da je odbijanje da se propuste autobusi pravdano time da vozači nisu imali adekvatnu adminstraciju za autobuse čiji su vlasnici Albanci. Iz Kosovskog Pomoravlja krenula su 24 autobusa, a ljudi iz onih autobusa koji su vraćeni najverovatnije će nastaviti put kombijima ili privatnim automobilima.

''Mogu da nas vrate, da nam brane da idemo, ali jedno treba da znaju - ne mogu da nam zabrane da volimo našu Srbiju i našeg predsednika'', navodi se u saopštenju predsednika privremenog organa opštine Vitina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: