U centru Beograda kao da je praznik, muzika, ulice zatvorene VIDEO

Beogradska policija preporučila građanima da zbog najavljenog mitinga sve svoje obaveze završe u prepodnevnim satima i da se ne kreću automobilima u Beogradu.

Izvor: Beta

Petak, 19.04.2019.

09:29

U centru Beograda kao da je praznik, muzika, ulice zatvorene VIDEO
Tanjug, Sava Radovanoviæ

Načelnik saobraćajne policije Beograda Dragan Bogosavac je za RTS kazao da se od oko 13.30 očekuje priliv učesnika mitinga i prve gužve u gradu. "Autobusi sa građanima koji dolaze na miting biće parkirani u Bulevaru kralja Aleksandra, na Savskom trgu i uglavnom na Novom Beogradu", rekao je Bogosavac.

Upozorio je da će velika gužva biti i na Brankovom mostu, a da građani koriste Gazelu i most na Adi.
Zbog održavanja skupa u okviru kampanje "Budućnost Srbije", ulice oko Doma Narodne skupštine zatvorene su za saobraćaj od četvrtka od 22 časa, sve do petka u ponoć.

Kako javljaju reporteri beogradskih medija, u centru Beograda vlada atmosfera nalik nekadašnjim prazničnim, prvomajskim danima. U gradu je, naime, primetan manji broj vozila, a veći broj pešaka.

Sa razglasa, na bini postavljenoj ispred Skupštine Srbije, pušta se muzika, koja se čuje širom centra, a građani koriste lep dan za šetnju kroz gradske ulice zatvorene za saobraćaj.

Do ponoći će biti zatvorene ulice oko Skupštine Srbije - Trg Nikole Pašića, Dečanska, od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela, i Vlajkovićeva od Kosovske do Dečanske.

Posle podne se očekuje dolazak velikog broja ljudi iz cele Srbije, koji će prisustvovati skupu na kojem će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto, i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, kao i penzionisani potpukovnik, heroj sa Košara Dragutin Dimčevski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: