Skup ispred skupštine blokira centar, ulice zatvorene od 22h

Zbog skupa na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, od večeras u 22 sata do sutra u ponoć, za saobraćaj će biti zatvorene ulice oko zgrade parlamenta.

Izvor: Blic

Četvrtak, 18.04.2019.

16:54

Skup ispred skupštine blokira centar, ulice zatvorene od 22h
Foto: B92

Iz bezbednosnih razloga zatvaraju se Trg Nikole Pašića, Dečanska od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela i Vlajkovićeva, od Kosovske do Dečanske.

Zatvaranje ulica za saobraćaj neće dovesti do prekida javnog gradskog prevoza, pa će linije koje idu tim putem biti preusmerene na alternativne trase, navedeno je na sajtu Grada Beograda.

Kako su istakli nadležni, zatvaranje ulica neće dovesti do prekida javnog gradskog prevoza, ali će linije koje prolaze ovim potezom biti preusmerene na alternativne trase.

Ovim potezom saobraćaju linije 24, 26, 27, 37, 44, 58 i EKO 1, te će one već od večeras u 22.00 voziti okolo izbegavajući potez oko Trga Nikole Pašića.

Sutra u ranim poslepodnevnim časovima, međutim, može se očekivati dalje zatvaranje ulica i to deo Bulevara kralja Aleksandra, Takovske, Kneza Miloša. Tada će još veći broj linija javnog gradskog prevoza saobraćati izmenjenim trasama, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: