JAT: Kako rešiti probleme

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2004.

09:20

Default images

Štrajk avio-inženjera "JAT ervejza" nastavlja se i u sredu, pa će od pet letova za Crnu Goru tri biti otkazana.

Predsednik sindikata avioinženjera Jat ervejza, Igor Šarenac, rekao je da će taj sindikat danas popodne razmotriti predlog ministra za kapitalne investicije Srbije Velimira Ilića da na mesec dana zamrzne štrajk. U izjavi agenciji Beta, Šarenac je rekao da je Ilić u razgovoru sa predstavnicima sindikata avioinženjera i menadžmenta Jata tražio da avioinženjeri "zamržnu" štrajk na mesec dana. "Ministar je na današnjem sastanku obećao da će biti formiran savet ministara koji će pomoći Jatu da izađe iz krize", rekao je on.

Danas je najavljeno da su otkazani letovi za četvrtak Beograd-Tivat u osam sati, Beograd-Podgorica u 9.25, Tivat-Beograd u 9.30 i Podgorica-Beograd u 11.10 sati. Putnici sa tih letova biće prevezeni kružnim letom Beograd-Tivat-Podgorica-Beograd koji sa beogradskog aerodroma polazi u 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: