Veliki skup naprednjaka; Mediji: Ništa od priče o izborima

Srpska napredna stranka održaće danas sednice Predsedništva, proširenog sastava Izvršnog odbora i Glavnog odbora, saopšteno je iz SNS. Mediji: Izbori nisu tema.

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2019.

07:02

Veliki skup naprednjaka; Mediji: Ništa od priče o izborima

Predstavnicima medija biće omogućeno da prisustvuju uvodnom delu sednice, na kojem će govoriti predsednik Aleksandar Vučić, nakon čega se sednica zatvara za javnost. Sednice će biti održane u velikoj dvorani Sava centra u 16 sati.

Mediji su prethodnog danma preneli da će SANS na današnjoj sednici doneti odluku o eventualnim vanrednim izborima, međutim današnja štampa piše da se o tome neće raspravljatai, već da će glavna tema biti priprema velikog skupa 19. aprila, kao i odgovor na najnovije pritiske opozicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: