Vučić čestitao Erdoganu pobedu u većini turskih gradova

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2019.

22:19

Vučić čestitao Erdoganu pobedu u većini turskih gradova
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić je Erdoganu čestitao na pobedi na današnjim lokalnim izborima u većini turskih gradova.

Predsednik Vučić je rekao da se raduje nastavku saradnje sa predsednikom Erdoganom, jer Srbija pridaje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je dobrim i čvrstim bilateralnim odnosima. On je naglasio da Srbija ostaje pouzdan partner, kako bi, uz međusobno razumevanje i poštovanje, dalje razvijali političke odnose i širili ekonomsku i svaku drugu saradnju.

Vučić je rekao da se raduje skoroj poseti predsednika Erdogana, kada će zajedno obeležiti značajan jubilej - 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Turske, ali i razgovarati o konkretnim projektima, koji će dve zemlje još čvršće povezati u budućnosti, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: