LDP: Napadi na Jovanovića mantra o patriotima i izdajnicima

LDP je reagovala na "napade tabloida i profesionalnih patriota" posle vesti o imenovanju Čedomira Jovanovića za savetnika člana predsedništva BiH Željka Komšića

Izvor: Tanjug

Subota, 30.03.2019.

21:11

LDP: Napadi na Jovanovića mantra o patriotima i izdajnicima

Liberalno demokratska partija je nazvala ta reagovanja oprobanom mantrom o patriotama i izdajnicima.

U saopštenju upućenom medijima optužuju se vlast i navodna, „pravoverna" opozicija, kao partneri u svakoj pogrešnoj odluci od 2004. godine do danas, koji jedino što znaju da ponude ljudima u Srbiji su podele, besmisleni partijski rovovi, povećanje tenzija i stvaranje klime u kojoj obični, normalni ljudi ne vide svoj interes.

Uz tvrdnje da niko ko je obavljao vlast u Srbiji u prethodne tri decenije nema mogućnost da u regionalnim okvirima uradi nešto za Srbiju i njeno društvo, nego je svako od njih za sobom ostavio zatvorena vrata i gomilu otvorenih pitanja i problema, u saopštenju se navodi da zbog takvog njihovog ponašanja i retorike, na društvenim mrežama anonimni ludaci danima prete smrću Čedomiru Jovanoviću, kao i članovima LDP-a.

Izjednačavajući sadašnju vlast i kako kažu, njenu navodnu, glasnu opoziciju, LDP poručuje da odu u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, ukoliko zaista žele nešto da učine, a gde će, kako tvrde, shvatiti razmere svoje politike, koja nikome nije donela dobro, sem njima i želji da Srbiju zauvek drže na margini savremenog sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: