CG: Beograđanin uhapšen sa 93 kilograma marihuane

Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije i Uprave carina.

Izvor: Tanjug

Petak, 15.03.2019.

16:43

CG: Beograđanin uhapšen sa 93 kilograma marihuane
depositphotos/AndrewLozovyi

Marihuana je bila sakrivena u patosu prikolice vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda.

"Policajci i carinici su uz pomoc specijalističke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma", navode u Upravi policije, preneo je podgorički portal CdM.

Nikšićka policija i carinici iz ispostave Vraćenovići su na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali džip Mercedes, srpskih registarskih oznaka, sa prikolicom, koji je vozio J.B.

J.B. je uhapšen i bice, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: