NS: Devojku tukao, sekao i pržio peglom

Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.

Izvor: 021.rs

Četvrtak, 14.03.2019.

11:25

NS: Devojku tukao, sekao i pržio peglom
Foto: chalabala/depositphotos.com

Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, prenosi portal 021.rs.

Ona je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije. Kako je potvrđeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: