Vučić na poklon dobio šarplaninca Paka, Pašinog brata FOTO

Predsednik Srbije, kome je danas rođendan, dobio na poklon šarplaninca Paka, koji je iz istog legla kao i pas Paša, kog je Vučić poklonio predsedniku Rusije.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2019.

10:00

Vučić na poklon dobio šarplaninca Paka, Pašinog brata FOTO
Foto: Predsedništvo Srbije

Vučiću je štene šarplaninca poklonio Dejan Nakić, lični sekretar patrijarha srpskog Irineja, navedeno je na profilu "Budućnost Srbije" na Instagramu.

Screenshot/Instagram/Buducnost Srbije
Podsetimo, prilikom Putinove posete Beogradu, predsednik Rusije dobio je od predsednika Srbije na poklon šarplaninca Pašu. Vučiću je poklon donela i ambasadorka Slovačke, a ambasadorka Kine Čen Bo predala je danas predsedniku Srbije čestitku šefa kineske države Si Đinpinga.

Vučić se u razgovoru zahvalio predsedniku Kine na lepim rečima i posebno na odnosu prema Srbiji i, pre svega, na razvijanju budućih odnosa Srbije i Kine. "Iskreno verujemo u čelično prijateljstvo Srbije i Kine i verujemo da će biti još više dobrih investicija za Srbiju iz Kine", rekao je Vučić.
Patrijarh Irinej je predsedniku Vučiću, koji danas puni 49 godina, poklonio ikonu Svetog cara Lazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: