Vojtehovski i Vukajlović o slučaju "Brus" na Prvoj VIDEO

Nakon ukidanja kablovskog singala u Brusu stanovnici tog grada nisu mogli da gledaju emisiji „Život priča“, Tatjana Vojtehovski najavljuje nastavak emisije.

Izvor: B92

Petak, 01.03.2019.

08:58

Vojtehovski i Vukajlović o slučaju
Screenshot/TV Prva

Tema te emisije koja je emitovana na TV Prva u sredu uveče bio je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić zvani Jutka, protiv kog se vodi sudski postupak zbog maltretiranja žena, zaposlenih u opštini.

O tome je za „Život priča“ svedočila Marija Lukić, ali stanovnici Brusa nisu mogli da čuju šta ona ima da kaže jer im je ukinut kablovski signal, a jedan deo grada ostao je i bez struje.

Autorka emisije Tatjana Vojtehovski gostovala je jutros u Jutarnjem programu TV Prve, gde je izjavila da je priča Marije Lukić samo prvi deo, a da u sledećoj emisiji sledi nastavak.

S njom u studiju TV Prve gostovao je i Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Alo, koji je, komentarišući slučaj gašenja kablovskog signala rekao da je reagovalo nadležno tužilaštvo koje je naložilo istragu o tome ko je naredio isključenje struje i kablovskog signala.

Opširnije u VIDEO-prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: