Vučić predsedniku opštine Medveđa: Primaj ljude, saslušaj

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je predsednika opštine Medveđa da češće i više prima građane, da razgovara s njima, da vidi koji su im problem.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

15:54

Vučić predsedniku opštine Medveđa: Primaj ljude, saslušaj
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

“Dobro, disciplinovano drži budžet, ali vidiš kolika je potreba da se sasluša šta tišti građane", poručio mu je Vučić, tokom obraćanja u Medveđi građanima.

Građane je pozvao da sva dokumenta i pisma koja su poneli sa sobom, a koja žele da mu predaju, daju njegovim saradnicima, te naglasio da će ih pročitati i odgovoriti na sva pitanja.

Ponovio je, povodom izjava iz Prištine, da je ta opština bila i ostala u Srbiji i da o tome, niti bilo čemu drugom nema nikakvih razgovora, te da aplauze ne želi za tako nešto što se podrazumeva, već za škole, bolnice, puteve. U puteve, kako je naglasio, država će da ulaže sve više.

U Dom zdravlja u Medveđi uloženo je 41 milion dinara, i to je samo početak, dodao je on, najavivši obnovu svih zgrada javne namene.

Kazao je da je važno da se u Medveđu dovede još jedan investitor koji bi zaposlio između 300 i 400 ljudi, kako bi se obezbedila budućnost da deca znaju da mogu da ostanu, da će imati posao.

Pored toga, smatra da je bitno da se ulaže u razvoj turističkih potencijala ovog kraja. Istovremeno je Vučić ponovio da sve što se radi i o čemu se priča nema smisla ako ne bude dece. Jednom građaninu, koji je dobacio nešto u vezi sa ženidbom, poručio je da se ženi što pre, da ne odugovlači.

Od ključnog značaja je da obezbedimo budućnost, a budućnosti bez dece nema, naglasio je Vučić.

Zahvalio je što su građani razumeli da je potrebno raditi na odgovoran način, da treba biti posvećen napretku Srbije, jer samo tako mogu se postići rezultati, „Uveren sam da ulaganjem u Jablanički okrug, u Lebane, Bojnik i Medveđu možemo da pokrenemo gornji jablanički i kusturički kraj.

"Obezbedićemo deci drugačiju i bolju budućnost“, kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: