Više od 15 osoba povređeno u nevremenu u Mostaru

Više od 15 osoba povređeno je u nevremenu u Mostaru, gde je jak olujni vetar, koji je duvao brzinom između 80 i 100 kilometara na sat.

Izvor: Beta

Nedelja, 24.02.2019.

13:30

Više od 15 osoba povređeno u nevremenu u Mostaru
screenshot

Vetar je nosio krovove i fasade, lomio i čupao stabla i prevrtao šlepere.

Federalna uprava civilne zaštite saopštila je da je olujni vetar pričinio veliku materijalnu štetu, prenosi regionalna televizija N1.

Kako je saopšteno, na nekoliko lokacija u Mostaru olujni vetar je polomio i rušio stabla i blokirao saobraćajnice, čupao i lomio fasade sa zgrada, nosio krovove, prevrtao šlepere, rušio električne stubove, pri čemu su pojedini delovi grada u više navrata ostajali bez struje.

Posledice nevremena vidljive su u svim delovima grada.

Od više od 15 osoba koliko ih je zatražilo lekarsku pomoć, nekoliko je zadržano na daljem lečenju, uglavnom zbog povreda nastalih kao posledica padova i udaraca predmetima koji su nošeni vetrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: