Novi snimci udesa kod naplatne rampe VIDEO

Objavljen je snimak nastao posle nesreće kod naplatne rampe Doljevac 31. januara, kada je poginula 52-godišnja Stanka Gligorijević.

Izvor: O2

Četvrtak, 21.02.2019.

18:31

Novi snimci udesa kod naplatne rampe VIDEO
screenshot/O2

U nesreći je direktor Koridora Srbije Zoran Babić, čiji je vozač izazvao sudar, teško povređen.

Na snimcima se vidi i da je direktor Koridora sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S., koji je i uhapšen posle udesa.

Na prvom snimku sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac vidi se direktor Koridora u bež džemperu kako kupuje vodu, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog.

Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak "škode superb" u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni.

Neposredno posle udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, a među njima je i Zoran Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: