"Srđan fin i pristojan čovek, u poslu je 25 godina" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Jutru sa Jovanom i Srđanom govorio i o vlasniku Prve i TV O2 Srđanu Milovanoviću.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 21.02.2019.

10:55

Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

On je istakao da ga zna kao “finog i pristojnog čoveka“, ali je prethodno ušao u polemiku sa Jovanom Joksimović.

“Sećam se kada je Jovana izražavala svoje želje da vlasnici budu Đilas i Šolak...“, rekao je Vučić, na šta je usledio odgovor:

“Šta pričate, kome sam ja izražavala želje? Tako me etiketirate... Kad sam ja to rekla?“, upitala je Joksimovićeva.

Vučić je odgovorio da je ona to rekla “u programu kada je čitala naslovnu stranu Informera“.

“Ja to rekla? Nikad u životu“, navela je Joksimovićeva.

Vučić je dodao i da se izvinjava ako ona to nije rekla, ali je dodao da “tu emisiju pogledaju zajedno“.

“Gotovo je, Šolak i Đilas nisu preuzeli televiziju, zato su tako i nervozni“, naveo je Vučić.

Na pitanje ko je preuzeo i na dodatak “vi?“, usledio je odgovor:

“Ja sam Srđan Kopernikus, radim u ovom biznisu 25 godina, i tako dalje... Nemam šta da kažem. Mislim da je on fin i pristojan čovek. To je jedan od razloga zašto su neki ljudi nervozni. Napravili su ogroman kapital kroz pljačku, govorim o Đilasu i onih 500 miliona i sve su isplanirali, a onda im se pokvarila priča o preuzimanju Prve i B92, što je trebalo da bude udarna pesnica, da to postane još jedna televizija koja će 24/7 da vodi kampanju protiv mene. I zato su dobili stravičnu nervozu, to možete da vidite i kroz medijske reakcije i sve drugo. Srđan Kopernikus je u ovom poslu 20 i nešto godina. Ja ga poznajem kao dobrog i pristojnog čoveka. Kakav je u biznisu, ne znam, želim mu uspeh i želim mu da plati što više poreza. Vama želim dobru gledanost“, rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: