Predsednik uživo čestitao premijerki rođenje sina VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je gostujući na Prvoj TV premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na rođenju sina Igora.

Izvor: Tanjug, Prva

Četvrtak, 21.02.2019.

10:47

Predsednik uživo čestitao premijerki rođenje sina VIDEO
Screenshot/TV Prva

Istovremeno je onima koji su na to imali uvredljive komentare poručio da nikada neće uspeti da ga uplaše i podele pristojnu Srbiju. Vučić je, u Jutarnjem programu Prve televizije, poželeo premijerki Brnabić i njenoj partnerki da Igor bude zdrav, srećan, pametan i uspešan.

Upitan za negativne komentare, vređanja i ruganje preko društvenih mreža, on je rekao da voditelji žele verovatno da kažu da su ti naši političari, koji su to činili, primitivni, ali da to ne smeju da kažu, jer javnost na društvenim mrežama neće to da prihvati.

Na pitanje o komentaru Sergeja Trifunovića tim povodom, rekao je da je Trifunović "najgori društveni talog te društvene elite". Predsednik je kazao da nije video uvredljive komentare, ali je konstatovao da su verovatno vređali dete, Anu i Milicu.

To samo govori o njemu. Njihov problem je što nisam fasciniran njihovim bezobrazlukom i primitivizmom. To je sve ta naša 'moderna elita', koja će da nas uvede u 21. vek. Čestitam“, konstatovao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: