Jovanović: Svi su oni bili na vlasti, ja nisam

Sve stranke koje su izašle iz Skupštine su bile u prethodnim sazivima vlast, ja nisam bio, rekao je lider LDP Čedomir Jovanović za Prvu televiziju.

Izvor: B92, Prva

Sreda, 13.02.2019.

09:55

Jovanović: Svi su oni bili na vlasti, ja nisam
Screenshot/TV Prva

"Nećemo prihvatiti bojkot parlamenta samo zato što su na njega pozvali Đilas i Jeremić ili njihove perjanice iz Dveri. Liberalnodemokratska partija je u Skupštini zato što se bori za Srbiju u Evropskoj uniji, jer brani ideju mira kroz dogovor sa kosovskim Albancima i zbog toga što podržava Bosnu i Hercegovinu kao modernu i efikasnu državu".

Tim rečima je lider LDP-a juče objasnio stav njegove stranke u trenutku kada deo opozicije ne želi da učestvuje u radu Narodne skupštine.

Šta ga još distancira od ideja i političke borbe koju vode neki Vučićevi oponenti, ko se na ulici krije iza nezadovoljnih građana, kako gleda na optužbe da u njegovim rečima više nema kritike vlasti, govorio je za Prvu televiziju Čedomir Jovanović, predsednik Liberalnodemokratske partije.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: