Pentagram i ubijeni psi: U Srbiji oko 100 sekti VIDEO

Tri mrtva psa i džak sa raspalom kožom nađeni su ispod nadvožnjaka u Ulici Svete Milutinovića, u beogradskom naselju Železnik.

Izvor: Prva

Utorak, 12.02.2019.

10:05

Pentagram i ubijeni psi: U Srbiji oko 100 sekti VIDEO
screenshot/Prva

Na stubu iznad bio je nacrtan pentagram i ispisano ime jedne sekte.

Ako se podsetimo da je pre nešto više od mesec dana na društvenim mrežama osvanuo snimak kada je jedan mladić zaklao psa, nimalo ne čudi što je javnost uznemirena.

Kako je objasnio sektolog Slađan Mijaljević za Prvu televiziju, reč je o još jednoj satanističkoj sekti u Beogradu, kojih u Srbiji ima oko 100.

“To su ljudi koji putem određenih obreda i rituala ispoljavaju svoja verska ubeđenja po svim slobodama koje su im date. Međutim, oni ne staju u onom trenutku kad narušavaju slobodu drugog čoveka nego su totalitarni i destruktivni i prvenstveno samodestruktivni. Žive svoj život i rade svoja veroispovedanja na taj način. Poruka je da oni rade, oni žive i da će biti još brutalniji prema celom svetu”, rekao je on.

Dodao je da se na osnovu podataka pod prošle i pretprošle godine moglo zaključiti da će doći do ovako nečega.

“Krajem pretprošle i tokom cele prošle godine smo dobijali različite informacije od bivših članova, pošto se oni kratko zadržavaju u sekti, izlaze i traže pomoć, daju određene informacije. Došli smo do podataka da će doći do vidljivije pojave tog nakaradnog veroispovedanja i to se upravo i dešava. Ako poznajete određene obrede i rutuale, način njihovog rada, očekujete u određenim periodima da će doći do nečega. Tako ste imali pre 12 godina, počelo je sa mačkama i psima, završilo se ubistvom deteta od pet godina i čoveka od 27 godina”, naveo je on.

Opširnije u video - prilogu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: