Čanak odgovorio Bošku Obradoviću

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak reagovao je na tvit lidera Dveri i jednog od čelnika Saveza za Srbiju Boška Obradovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2019.

17:21

Čanak odgovorio Bošku Obradoviću
Screenshot

Obradović je u objavi na društvenoj mreži Tviter Vojislava Šešelja, Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića nazvao "lažnom opozicijom".

"Ovo je nova slika političke scene Srbije. Prazna mesta opozicije koja je napustila lažnu Skupštinu i lažna opozicija na čelu sa Šešeljom, Čankom i Čedom koja je tamo ostala da daje privid demokratije Vučićevoj diktaturi. Linija je povučena - sa jedne strane oni, a sa druge svi mi", napisao je Boško Obradović na Tviteru.

Na taj tvit lider LSV Nenad Čanak je odgovorio:

"LSV nije u Skupštini, a Boško Obradović je uspaljeni lažov. E, zato nećemo na istu stranu ulice sa takvima", napisao je Čanak.

Da podsetimo, stranke Saveza za Srbiju i pojedini samostalni poslanici saopštili su da od danas “aktivno” bojkotuju Narodnu skupštinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: