"Kad vidim ko me napada, znam da sam na pravoj strani"

Izjava splitskog odbornika Martina Pauka da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi što su napadnuti u Splitu naišla je na osude i u hrvatskoj javnosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2019.

16:34

Foto: ifeelstock/Depostiphotos.com

Međutim, Pauk i dalje insistira na svom pristupu i poručuje da po tome ko ga kritikuje zna da je u pravu.

Jutarnji list je njegov post inače ocenio kao skandalozan i objavio ga u celosti, iako ga je Pauk izbrisao nakon što se proširio po društvenim mrežama i medijima.

"Iako je državni vrh i dobar deo političke scene najoštrije osudio huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u subotu u Splitu, Martin Pauk iz redova stranke Nezavisni za Hrvatsku objavio je status na Fejsbuku u kome za fizički obračun krivi - žrtve", naveo je list.

Paukovu izjavu osudio je i osnivač sajta Index.hr Matija Babić, koji je Pauka nazvao "smećem koji nanosi štetu Splitu i celom hrvatskom turizmu".

"Šteta koju ovo i ovakvo smeće nanosi Splitu i celom hrvatskom turizmu čak se i finansijski može izračunati u milionima evra. Nakon ovakvih likova zaista samo budala iz Srbije će Dalmaciju odabrati ispred Grčke. Zbog ovakvih idiota i normalni Hrvati biraju druge destinacije, pa kako neće Srbi", napisao je Babić na svom Fejsbuku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da ga brine to što jedan splitski odbornik kaže da vaterpolisti sad znaju kakvo je more u februaru i dodao da se nada "da ćemo i jedni i drugi imati dovoljno pameti da shvatio da zajedno možemo da opstanemo".

Povodom kritika na svoj račun oglasio se i sam Martin Pauk, koji je u najnovijoj objavi na Fejsbuku rekao da ga je u poslednja 24 sata isprozivao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik sajta Indeks Matija Babić.

"U poslednja 24 sata brutalno me izvređao Matija Babić, vlasnik Indexa, a u prozivanju mu se pridružio Aleksandar Vučić. Obzirom na to ko me napada, znam da sam na pravoj strani", napisao je Pauk i dodao da će se "istine držati do groba".

"Zahvaljujući vama, dobrim ljudima, znam da nisam sam, i znam da nas je svakim danom sve više. Dolazi i naše vreme!", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: