Priveden jedan napadač na fudbalere "Napretka"

Kruševačka policija privela je tridesetogodišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je fizički napao fudbalera Napretka afričkog porekla, saopštio je danas MUP.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 11.02.2019.

15:25

Priveden jedan napadač na fudbalere
Foto:Chalabala/Depositphotos.com

Uhapšeni je osumnjičen da je sinoć oko 19 časova ispred Pionirskog parka u Kruševcu lakše povredio državljanina Senegala koji nastupa za FK Napredak.

Po nalogu nadležnog tužioca, protiv njega će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Mediji su ranije danas preneli da su dvojicu fudbalera Napretka, koji su afričkog porekla, Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napali za sada nepoznati počinioci.

"Ndijaje je rekao da su ih vređali, ali ne na rasnoj osnovi, da oni nisu odgovarali na provokacije i da je onda jedan od njih metalnim predmetom napao Ibrahima sa leđa i naneo mu lakše telesne povrede", rekla je portparolka Napretka Valentina Vasić za Radio-televiziju Srbije.

Policija je, kako je navela, odmah došla na teren, a fudbaleri su prebačeni u Hitnu pomoć na pregled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: