Sramota, Đilasovi doneli vešala na Terazije

U Beogradu je u subotu uveče održan deveti protest “Jedan od pet miliona”, a neke od fotografija sa protesta su izazvale negodovanja na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2019.

21:17

Sramota, Đilasovi doneli vešala na Terazije

Naime, na nekim uznemirujućim fotografijama koje su se pojavile na mrežama vide se vešala koja vise sa jednog stuba na Terazijama, kod hotela “Moskva”.

Da podsetimo, deveti protest završen je nešto posle 20 sati ispred zgrade lista “Politika”.

Učesnici su vrata zgrade izlepili trakama "Cenzirasano", "Počelo je" i "Jedan od pet miliona".

Među okupljenima su bili i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović, Janko Veselinović...

Prvi protest protiv nasilja pod nazivom "Stop krvavim košuljama" održan je 30. novembra 2018. godine, zbog napada na jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića i još dvojicu aktivista u tom gradu. Od 8. decembra protesti se organizuju svake subote u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: