Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau.

Izvor: Tanjug

Subota, 19.01.2019.

23:20

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau
Foto: Thinkstock

To je objavljeno u "Službenom glasniku".

U juče objavljenoj odluci koju je potpisala premijerka Ana Brnabić navodi se da "državljani Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, nosioci svih pasoša, mogu da uđu, tranzitiraju i borave na teritoriji Republike Srbije do devedeset (90) dana od datuma ulaska u Republiku Srbiju, u periodu od sto osamdeset (180) dana, ukoliko ne postoje smetnje iz člana 15. Zakona o strancima".

Navodi se da "ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u 'Službenom glasniku Republike Srbije'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: