AMSS: Putni pravci prohodni, bez zastoja i prekida

Svi putni pravci u Srbiji su prohodni, vanrednih zastoja i prekida nema, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2019.

12:32

AMSS: Putni pravci prohodni, bez zastoja i prekida
Ilustracija: Thinkstock

Početak radne nedelje, donosi veći broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, a posebno na ulicama većih gradskih sredina, navodi se u saopštenju.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na Ggraničnom prelazu Horgoš so oko 90 minuta, a na Kelebiji oko 60 minuta.

U saopštenju se podseća da su u zajedničkoj akciji MUP-a i Auto-moto saveza postavljene nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.

Veb kamere, sa kojih u svakom trenutku snimci mogu pogledati na internet platformi AMS S, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz graničnih prelaza.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: