Oglasila se i Gojkovićeva zbog uvrede Milene Ivanović

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila uvrede koje je jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović uputio Mileni Ivanović.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 14.01.2019.

09:15

Oglasila se i Gojkovićeva zbog uvrede Milene Ivanović
Tanjug, Jaroslav Pap

"Ovаkvim gnusnim postupcimа, nаzivаjući jednu ženu đаvolom su pokаzаli dа ne poštuju nijednu ženu u Srbiji i zаto ovo nije uvredа sаmo upućenа Mileni Ivаnović, ovo je uvredа svim ženаmа u nаšoj zemlji", navela je Maja Gojković u saopštenju.

Ona je kazala da takve uvrede predstavljaju nastavak politike vredjanja i napada na žene SzS.

"Sve ih pozivаm dа ostаve nа miru Milenu Ivаnović i sve žene u Srbiji, dа ih ne vredjаju, dа prestаnu dа ih omаlovаžаvаju i nаpаdаju, а sve u društvu dа konаčno nedvosmisleno osude ovаkаv nedopustiv odnos premа ženаmа," poručila je Maja Gojković.

Uvrede upućene supruzi ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, osudila je i premijerka Ana Brnabić, kao i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je ocenila da taj napad pokazuje nerazumevanje uloge žene u društvu.

Milena Ivanović izjavila je tim povodom da je zabrinuta za svoju i bezbednost svog sina. ;

Veselinović je na Tviteru objavio: "Pored ovakve žene Oliveru neprijatelj nije bio potreban. Žena koja par meseci nakon ubistva muža djuska po beogradskim klubovima i ne dodje na godišnji parastos ubijenom mužu je žena đavo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: