Okrivljeni za premlaćivanje u Beton hali negiraju krivicu

Desetorica okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, početkom oktobra u klubu "Komitet" negirali na početku suđenja krivicu.

Izvor: Tanjug

Petak, 11.01.2019.

13:19

Okrivljeni za premlaćivanje u Beton hali negiraju krivicu
Ilustracija: Thinkstock

Oni tvrde da uopšte nisu bili u tom klubu.

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli radnike obezbeđenja i nekoliko gostiju lokala, kao i lomili inventar.

Oni nisu detaljno iznosili odbrane jer su tvrdili da o događaju ne znaju ništa, jer nisu bili u "Komitetu", pa i da nisu su ikoga prebili.

Optuženi za nasilničko ponašanje su Miloš Hrkman, Predrag Košprdić, Marko Čičković, Stefan Bjelivuk, Aleksandar Vidović, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Karapandžić i Inel Čantrić.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Na suđenje su došli svi okrivljeni koji se sada, svi brane sa slobode. Sledeće suđenje je zakazano za 12. februar, kada će početi saslušanja očevidaca i svedoka.

U Prvom osnovnom tužilaštvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom događaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo 15-ak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar. Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: