Jovanović: Upali su mi u stan, policija vrši uviđaj

Novinar portala Žig info Milan Jovanović napadnut je u privremenom smeštaju na Banovom brdu gde boravi pošto mu je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

Izvor: Beta

Nedelja, 30.12.2018.

20:36

Jovanović: Upali su mi u stan, policija vrši uviđaj
screenshot

Nepoznate osobe razbile su večeras oko 20 sati staklo na vratima terase i pokušale da uđu u stan u kome je bio Jovanović sa suprugom.

Urednik portala Žig info Željko Matorčević rekao je aganeciji Beta da je Jovanović u trenutku napada povikao da mu supruga doda pištolj, posle čega su se napadači uplašili i pobegli.

"Mi smo krili lokaciju gde je Milan, niko nije znao osim policije, jer su dolazili s vremena na vreme, i kolege koji su ga povremeno obilazili. Ili oni (napadači) rade sa policijom ili su nekako saznali", rekao je Matorčević.

On je dodao da Jovanoviću, nakon što su mu zapaljeni i uništeni kuća i automobil, niko nije ponudio policijsku zaštitu, a da je imao nameru da ode u tužilaštvo i zatraži da mu se dodeli zaštita.

"Mene je Milan danas zvao i kazao da ima neka saznanja i da obavezno svi mi zatražimo zaštitu, da je toliko opasno, i večeras se dešava ovo što se desilo", rekao je Matorčević.

U toku je uviđaj na mestu napada, a Jovanović daje policiji izjavu.

Novinaru portala Žig info iz Grocke Milanu Jovanoviću zapaljena je kuća u noći između 11. i 12. decembra ove godine, a zbog toga su uhapšene su tri osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: