Napadnut učenik koji je dokumentovao vršnjačko nasilje

Učenik koji je snimio vršnjačko nasilje u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu napadnut je dan pošto se snimak pojavio u medijima.

Izvor: B92

Petak, 28.12.2018.

15:30

Napadnut učenik koji je dokumentovao vršnjačko nasilje
screenshot

Učenika i njegovog oca napali su na ulici ispred dvorišta Doma dečaci koji, kako kaže upravnik Doma Steva Novaković, nemaju nikakve veze ni s Domom ni sa Šumarskom školom.

"Presreli su oca i dečaka koji je snimao prethodni slučaj nasilja, ne u dvorištu Doma učenika kako su neki mediji javili, nego na ulici ispred dvorišta i fizički nasrnuli na njih dok su ulazili u auto", rekao je Novaković Tanjugu.

Napadači su privedeni i trenutno su u policiji na saslušanju, kaže upravnik Doma.

Snimak vršnjačkog nasilja koje se desilo u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu juče se pojavio na društvenim mrežama i još jednom pokazao brutalnost koja je sve prisutnija među tinejdžerima.

Snimak je nastao u sobi Doma učenika i na njemu se vidi kako jedan tinejdžer maltretira i udara vršnjaka, dok nekoliko dečaka "navija" i sve to snima mobilnim telefonom.

I nasilnik i žrtva imaju po 16 godina, učenici su drugog razreda Srednje šumarske škole u Kraljevu. U domu su smešteni u istoj sobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: