Prevrnuo se autobus kod Leskovca, troje poginulo VIDEO

Tri osobe poginule kod Pečenjevca, kada je makedonski autobus, koji se kretao iz Skoplja ka Beogradu, sleteo sa puta i prevrnuo se

Izvor: RTS

Nedelja, 16.12.2018.

08:08

Prevrnuo se autobus kod Leskovca, troje poginulo VIDEO
Foto: Screenshot/Prva TV

Do nesreće je došlo oko 1.45, na auto-putu u blizini isključenja za Leskovac, saopštio je MUP.

Tri osobe su poginule, a 32 su povređene, prenosi RTS.

U bolnicu u Leskovcu je prevezeno 28 osoba, dok su četiri osobe zbrinute u niškoj bolnici.

Kako saznaje RTS, autobus je sinoć oko 20 časova krenuo iz Prilepa ka Beču.

Na Hirurgiji su četiri pacijenta sa teškim telesnim povredama ali van životne opasnosti, dok je na Odeljenju ortopedije jedna osoba, rekao je načelnik Hirurgije Jovica Vučković za RTS.

"Pacijenti koji su trenutno u Urgentnom centru, njih 23, imaju lake telesne povrede", dodao je Vučković.

Na kućno lečenje će biti pušteno 14 pacijenata, kažu u leskovačkoj bolnici gde će pacijenti ostati do obezbeđivanja prevoza za Makedoniju.

U pomoć leskovačkim kolegama priskočila je niška Hitna pomoć koja je na mesto tragedije uputila pet svojih ekipa i prevezla četiri osobe.

Pacijenti koji su odvezeni u Niš nalaze se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, i zadobili su teške povrede u nesreći.

Na teren su izašle i leskovačka i niška policija.

Uviđaj je obavljen, ali još nije saopšten uzrok nesreće. Na teritoriji Leskovca pada snažan sneg, pa se pretpostavlja da su mogući uzrok loši vremenski uslovi.

Kako javlja reporter Prve sa lica mesta do nesreće je došlo zbog velikog leda koji je bio prekriven snegom, ali i zbog neprilagođene brzine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: