Agencija u preduzeću "7. juli"

Izvor: B92

Subota, 07.08.2004.

10:18

Default images
Predstavnici Agencije za privatizaciju obišli su konfekciju "7. juli" nakon 5 dana štrajka radnika.

Oni su obavili kontrolu preuzetih obaveza prema ugovoru većinskog vlasnika preduzeća i najavili da će rezultati biti poznati za desetak dana.

Član Štrajkačkog odbora, Ljubinka Todorović, kaže da su predstavnicima Agencije dostavljena sva tražena dokumenta osim platnih spiskova: "Ispostavilo se da radnik koji obračunava plate nije bio tu. Oni nama ne daju te spiskove zato što ih skrivaju."

Pravni zastupnik preduzeća, Rada Marković, se radnicima obratila radnicima i rekla da Štrajkački odbor nije legitiman i da radnike u štrajku ne može niko da zastupa na sastanku sa predstavnicima Agencije. Nakon toga, radnici su nasilno ušli u fabriku i prisustvovali sastanku, prenosi dopisnik B92, Ljiljana Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: