Uhapšen policajac koji je bio na uviđaju Ivanovića?

Prema nezvaničnim informacijama TV Prve, policajac koji je jutros uhapšen u akciji ROSU, bio je prvi na uviđaju kada je ubijen Oliver Ivanović.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2018.

09:02

Uhapšen policajac koji je bio na uviđaju Ivanovića?
Foto: TV Prva, Ljubiša Leševiæ

Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji – pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Oni su se nalazili na mestu ubistva neposredno nakon egzekucije. Na posao su vraćeni 18. jula, piše Kossev.

Pripadnici ROSU jutros u u više akcija upali u četiri stana i lomeći inventar brutalno pretukli i uhapsili četvoricu Srba, kažu predstavnici Srba s Kosova. Iz Kosovske policije kažu da je razlog te akcije istraga ubistva Ivanovića.

Stanovnici severnog dela Kosovske Mitrovice gde su hapšenja obavljena, kažu da su se čuli i rafali. Oglašavale su se do sedam jutros i sirene za opasnost.

Uhapšene su četiri osobe, jedan policajac i tri građanina tog dela Mitrovice. Policija Kosova kaže da je u pitanju akcija hapšenja u okviru istrage ubistva Ivanovića.

Sirene za opasnost u međuvremenu su ugašene, građani koji su se okupljali na trgu u Mitrovici i dalje su tu. Život se polako vraža na normalu, kaže dopisnik TV Prve ali dodaje da je situacija vrlo napeta i da može da se rpmeni u svakom trenutku.

Za to vreme u Beogradu su u toku hitni sastanci, Vlade, kao i svih šefova oružanih i bezbednosnih snaga kod predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: