Ovako jutros izgleda Ibarska magistrala FOTO

Sneg koji je tokom noći povremeno padao na pojedinim područjima Srbije uslovio je formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 19.11.2018.

09:24

Ovako jutros izgleda Ibarska magistrala FOTO
Foto: TV Prva, Ljubiša Leševiæ

Tako je na području Kraljeva, Smederevske Palanke, Kragujevca, Kopaonika, Kuršumlije i u planinskim predelima istočne i južne Srbije. Snega ima uglavnom na putevima, u višim planinskim predelima. To znači da su i zimski uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Foto: TV Prva, Ljubiša Leševiæ
Sa mestimično raskvašenim snegom na kolovozu treba računati na putevima područja Ivanjice, Valjeva, Novog Pazara, Vranja, Zaječara i Negotina.
Foto: TV Prva, Ljubiša Leševiæ
Kolovozi su u nižim predelima samo mokri, ali je hladno, pa je opasnost od poledice velika, zato podsećamo vozače na potrebu za opreznijom vožnjom uz obaveznu upotrebu zimske opreme, ali i na sve druge opasnosti u vožnji koje donosi ovakvo vreme, naveo je AMSS.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na teretnim terminalima na izlazu iz naše zemlje čekanja su više sati. Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati, na Kelebiji četiri, na Horgošu i Šidu tri sata. Na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja do 30 minuta, naveo je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: