Pritvor vozaču "dačije" zbog udesa i smrti pešaka

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana vozaču "dačije" D. M. za kojeg se sumnja da je izazvao saobraćajnu nesreću na uglu Resavske i Krunske ulice

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.11.2018.

16:37

Pritvor vozaču

U nesreći u ponedeljak ujutru je poginuo Slaviša Tešić (42).

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak odredio D. M. pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog načina i posledica krivičnog dela, koje su dovele do uznemiranja javnosti, a koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stankovićeva.

Vozaču "dačije" se stavlja na teret krivično delo “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: