Kako se sportista našao na spisku za likvidaciju? VIDEO

Ime bokserskog šampiona Nikole Sjekloće našlo se na stranicama crne hronike.

Izvor: Prva

Utorak, 13.11.2018.

21:36

Kako se sportista našao na spisku za likvidaciju? VIDEO
Screenshot/TV Prva

Prema optužnici crnogorskog tužilaštva, njegovo ime je na listi za odstrel mafijaške grupe na čijem čelu je jedan kriminalac sa Kosova.

U ratu dva crnogorska kriminalna klana do sada je ubijeno četrdesetak ljudi. Pored pripadnika klanova, u obračunima je bilo i nevino stradalih, ljudi koji su se zatekli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Crnogorska policija nedavno je uhapsila organizovanu kriminalnu grupu na čelu sa Enzanom Cirikovićem sa Kosova.

Oni su navodno imali spisak za likvidacije, a na tom spisku našlo se i ime bokserskog šampiona Nikole Sjekloće.

"Prvi na tom spisku je bio Đurović iz Bara, jedan od istaknutih članova Škaljarskog klana, koji navodno ima kontakte sa Lukom Bojovićem. Cela ta priča je malo nejasna ali, tu se pominje jedan od uhapšenih koji je uhapšen u akciji crnogorske policije da se pominje ime Nikole Sjekloće. I sad, Sjekloća je to vrlo ozbiljno shvatio, on je napustio Crnu Goru, davao je i izjave, gde je i izjavio da nije na teritoriji Crne Gore", kaže novinar crne hronike Miloš Ž. Lazić.

A čim se pomene Luka Bojović, odmah se pomisli na Škaljarski, odnosno njemu suprostavljeni Kavački kriminalni klan. U tim podelama jaku poziciju ima upravo Barska kriminalna grupa. Prvi vođa tog klana Luka Đurović, poginuo je u sumnjivoj saobraćajnoj nesreći, a nasledio ga je Alan Kožar.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: