"Tegeltija će biti moj predlog"

Dosadašnji ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija biće moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH.

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

10:05

Foto: EPA / Georg Hochmuth

To je izjavio izabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

On je za ATV televiziju u četvrtak uveče rekao da tu funkciju mora da preuzme "osoba koja je njegov blizak saradnik" i da je bitno da novi srpski član Predsedništva održi kontinuitet politike koju je njegova stranka Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) vodio i do sada, prenosi RTRS.

"Ja imam nameru da na to mesto predložim Zorana Tegeltiju, dosadašnjeg ministra finansija, ali moram da priznam da s njim nisam razgovarao, a i moramo razgovarati s još nekim, ne samo našim koalicionim partnerima, nego to moramo da radimo i s drugima iz Federacije koji su tamo", rekao je Dodik.

Kako je rekao srpski ministri u Savetu ministara i ministri u Vladi RS jedinstveno će pristupati problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: