Vučić sutra sa kongresmenom Tedom Poom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra ujutru sa kongresmenom Tedom Poom, kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD.

Izvor: B92

Petak, 02.11.2018.

17:02

Vučić sutra sa kongresmenom Tedom Poom
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

To se navodi u saopštenju saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika.

Sastanak je zakazan u 9.00 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Ted Po će se tokom boravka u Beogradu danas sastati sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Republikanac Ted Po, jedan je od kongresmena koji su u pismu državnom sekretaru SAD Majku Pompeu zatražili da podrži Srbiju u njenim naporima da se dođe do rešenja za kosovski problem.

Osam američkih kongresmena zatražilo je od državnog sekretara SAD Majka Pompea kontinuiranu podršku zalaganjima Srbije u cilju traganja za mirnim, održivim i kroz pregovore postignutim rešenjem za odnose sa Kosovom.

Kongresmeni su u pismu Pompeu naveli da bi takva diplomatska prekretnica ne samo dala mogućnost postizanja trajnog mira i stabilnosti na Balkanu, već bi još jednom potvrdila istrajnu posvećenost SAD transatlantskoj bezbednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: