"Najbolje bi bilo, ubijte me što pre... Idem do kraja"

Otac stradalog Davida Dragičevića se u subotu sa Trga Krajine u Banjaluci obratio okupljenima, ali i predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Izvor: B92

Nedelja, 28.10.2018.

14:01

Kako prenosi portal TV BN, Davor Dragičević je, kako je rekao, uputio poruku ubicama svog sina.

“Najbolje bi bilo, ubijte me što pre. Idem do kraja sine Davide”, rekao je Dragičević.

Na Trgu se pojavila i Davidova majka Suzana Radanović.

“Nama je prvi komšija odsekao kanalizacionu cev zbog ovoga. Ne možete verovati. Do juče su on i Davor pili kafu. Samo odsekao cijev. A ima svoje dete i unučad. Danas ga gledam idem s groblja i gledam sedi u dvorištu i pije pivo. Šta da kažem tom čoveku? Moj David mu je išao kupovati hleb, čistio mu je viruse sa kompjutera'', ispričala je Suzana.

Okupljanje je završeno Davorovim govorom i porukom Dodiku.

“Burle, ako misliš da će sve istrunuti kao on i dunja, neće frajeru. Pokaži da ti je država jaka, MUP, sudstvo i tužilaštvo. Hajde, dođi ubij i mene, izvrši zadnji čin. Nećeš, ne smeš. Ima ko sme. Dragi moj sine, lutko moja lepa, idem do kraja'', rekao je Davor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: